Runs van de
Rotterdam Running Crew

Kunsthal Night Light Run

Vanwege de grote interesse in deze run en de het maximale aantal van 2000 beschikbare lichtjes willen we je vragen onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen.

Je ontvangt een bevestigingsmail. Neem deze als bewijs van inschrijving mee naar de run en ontvang een lichtje waarmee we samen een levend lichtkunstwerk maken. Het lichtje is alleen bruikbaar bij dit event en blijft eigendom van de Rotterdam Running Crew. Na de run vragen we je het lampje in te leveren.

 

Sorry. Dit formulier accepteert geen nieuwe inzendingen meer.

 

Deel dit bericht op:

Samen maken we een levend lichtkunstwerk!

De Kunsthal heeft momenteel de tentoonstelling ACTIE – REACTIE : 100 jaar kinetische kunst. In het kader van deze tentoonstelling gaan we iets bijzonders doen. We gaan een speciale run doen waarbij we met beweging en lichtjes iets heel tofs gaan doen. Een soort levend bewegend kunstwerk. We geven namelijk iedereen een bandje waar verschillende lichtjes in zitten. Op afstand kunnen we die led lampjes bedienen. Voor mensen die ooit bij Coldplay zijn geweest weten het concept. Los van het speciale effect met licht is de Kunsthal natuurlijk een bijzondere locatie om te lopen.

Haal je lichtbandje vanaf 19:15 af bij de afgifte tafels bij de Kunsthal! Kom op tijd op=op!
We starten klokslag 20:00 uur en hebben weer drie afstanden, te weten de 3, 6 en 9 kilometer. Het is dus een mooie run voor zowel de beginnende als de gevorderde loper.

English: Rotterdam Running Crew organizes special Running Experiences by Rotterdam Next: 21th november / start: 20:00 – location: Westzeedijk 341 – 3015 AA – Rotterdam