Runs van de
Rotterdam Running Crew

Plaswijckpark Jubileum Run

Doe mee aan de jubileumrun

Op 27 juni, bijna 5 jaar na de eerste run op Katendrecht is het een feit: de 50ste Run! We hebben daarvoor een echte Rotterdamse locatie gevonden: Plaswijckpark. Het belooft een hele bijzondere run te worden die je niet mag missen. Nog nooit eerder is er een hardloopevent in Plaswijckpark geweest.
Deelname kan alleen op vertoon van een deelnamebandje. Na inschrijving ontvang je een link met een unieke code waarmee je het bandje van 20 t/m 27 juni kan ophalen bij Run2Day Rotterdam (Meent 75, Rotterdam).

Klik hier om een deelname bandje te bestellen

 

Steun RRC: koop het RRC Jubileummagazine!

Ter gelegenheid van de 50ste run brengen we een speciaal jubileummagazine uit. Bordevol foto’s en verhalen. Voor slechts €10,- herbeleef je de runs en lees je de verhalen achter de Rotterdam Running Crew. Dit is een eenmalige uitgave en het belooft een echt collectors-item te worden. Daarbij steun je ook nog eens jouw Rotterdam Running Crew! Na het afrekenen (€ 10,-) kan je jouw unieke barcode downloaden waarmee je je deelnemersbandje en magazine kan ophalen bij Run2Day Rotterdam. De code is slechts een keer bruikbaar.

Klik hier om een magazine te bestellen

 

Deel dit bericht op:
[tc_event id="" quantity="true"]
Bekijk Winkelmand