Runs van de
Rotterdam Running Crew

Of Course Run

Er is weer een mooie afwisselende route gemaakt en uiteraard starten wij weer op een bijzondere locatie. Namelijk op de driving range van Golfcenter Seve en alleen dát is al een reden om deel te nemen. In verband met de krokusvakantie en de vergunningsaanvraag komen wij op woensdag 2 maart uit. Maar wees niet getreurd in de maand maart staan totaal 2 runs op de planning!

golf 2

Het was een regenachtige dag en het was koud erg koud, maar dat mocht de pret niet drukken. Er waren misschien iets minder deelnemers dan normaal, maar de deelnemers die er waren die trotseerde de kou en de regen. Na de toespraak van de organisatie volgde de gebruikelijke, energieke warming-up, onder leiding van Errol met heerlijke goede muziek. De grond van de golfbaan trilde zowat onder je voeten weg.

12829184_766530353447320_1878091683461071099_o

Dit keer had de Rotterdam Running Crew een special guest uitgenodigd, topgolfer Joost Luiten. Hij gaf het startsein door een bal over alle deelnemers heen te slaan. Daarna mocht de 6km groep als eerste weg gevolgd door de 9- en de 3km groep. Vanaf de driving range het clubhuis in door park Zestienhoven en terug komend langs de Maasdamweg. Dit was de route van de 9 km.

golf 3

Ondanks de kou stonden mensen vanuit hun tuin of op straat ons aan te moedigen. In het Witte dorp hingen gek genoeg nog kerstlichtjes dit samen met de lichtjes van de deelnemers gaf een hele leuke, warme sfeer.

Nadat alle drie de afstandsgroepen binnen druppelde, bleef een aantal lopers gezellig hangen voor een biertje en een bitterbal. Gespreksonderwerp tijdens het borrelen was de vraag waar de volgende run gehouden zou worden? Lang hoefden ze niet op het antwoord te wachten, nog diezelfde week verscheen op Facebook het bericht dat we ondergronds zouden gaan. Door de garages van Rotterdam.

golf 4
Deel dit bericht op:
[tc_event id="" quantity="true"]
Bekijk Winkelmand

Bekijk foto’s van deze run via deze link

Foto’s van Ilya de Milde >