Runs van de
Rotterdam Running Crew

HarTloop Run

Hardlopers weten als geen ander het belang van hartslag. Het helpt ons trainen en toont ons onze conditie. Maar wat als ons hart niet meer vanzelfsprekend klopt zoals we gewend zijn? Dan is er gelukkig de zorg van het Rotterdamse Erasmus MC Thoraxcentrum. Het Erasmus MC is met 200.000m2 en gemiddeld 25.0000 bezoekers per dag het grootste ziekenhuis van Nederland én de lokatie voor onze volgende run.

Bestel hier je deelnamebewijs (gratis) >


Mis de start niet!

Alleen de start wordt al spectaculair. Samen tonen we onze betrokkenheid en maken we een heel groot lichtgevend hart bij de start. Daarom roepen we jullie op om extra lichtbandjes en veiligheidslampjes mee te nemen. Daarna zullen we gezamelijk beginnen aan de muzikale warming up van de mannen van Body Balance Personal Training.

Uniek: Run dwars door het Erasmus MC!
Zoals je van de Rotterdam Running Crew gewend bent lopen we op bijzondere plaatsten waar je anders nooit zou lopen. Dit keer gaat de run door de Passage van het ziekenhuis. We lopen maar één afstand van 10 km en ook dit keer zijn er verschillende pacers die snelle- en minder snelle lopers helpen om de afstand zo fijn en veilig mogelijk te lopen.

Hart voor hardlopen en de Erasmus MC Thorax Foundation.
Helaas zijn hart en vaatziekten nog steeds een van de belangrijkste doodsoorzaken. De Thorax Foundation werft fondsen om onderzoek naar hart- en vaatziekten mogelijk te maken. De doelstelling is om met het versnellen van wetenschappelijk onderzoek nóg meer levens te redden en onnodig lijden te voorkomen. De feiten liegen niet:
. elke dag overlijden 105 mensen aan hart- en vaatziekten
. elke dag worden ruim 700 mensen opgenomen in het ziekenhuis vanwege hart- en vaatziekten
. 1 op de 100 kinderen wordt met een hartafwijking geboren

Daarom hebben we besloten om jullie op te roepen een donatie te doen voor dit extreem goede doel.

Doneren kan via deze link >

Deel dit bericht op:
[tc_event id="" quantity="true"]
Bekijk Winkelmand

Start: Plein tussen Boijmans en het Erasmus MC.

Parkeren kan onder het Erasmus MC, P-garage Museumpark.

Tijd: 20:00 Zorg voor veel verlichting!

. Het Erasmus MC is niet alleen het grootste ziekenhuis van Nederland, maar met een vloeroppervlak van meer dan 200.000 vierkanter meter ook het grootste gebouw van Nederland.

. Het nieuwe ziekenhuis krijgt van de patiënt gemiddeld een 9.

. De Passage is het hart van het ziekenhuis, hier komt iedereen langs, gemiddeld zo’n 25.000 mensen per dag.