Runs van de
Rotterdam Running Crew

Lichtjes Run 2018

Vond je de Kunsthal Night Light Run tof? Wacht dan maar af: bij de traditionele Lichtjes Run werken we wederom met lichtbandjes en is er een nieuw muziek- en lichtprogramma! Het belooft een super sfeervolle kerst-run te worden op het stadhuisplein!

Vanwege de grote interesse in deze run en de het maximale aantal beschikbare lichtjes willen we je vragen onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen.

Inschrijving Lichtjes Run 2018

  • Kies geslacht
  • Kies afstand

 

Je ontvangt een bevestigingsmail. Neem deze als bewijs van inschrijving mee naar de run en ontvang een lichtje waarmee we samen een fantastische lichtshow maken. Het lichtje is alleen bruikbaar bij dit event en blijft eigendom van de Rotterdam Running Crew. Na de run vragen we je het lampje in te leveren.


———————————————————————————————-
Eventinfo:

De Lichtjes Run is inmiddels een RRC traditie. Op 19 december gaan we wederom een #Lichtjesrun houden voor de kinderen van het St. Vrienden van het Sophia

Juist in de maand december is het goed om stil te staan bij hen die wel wat extra steun kunnen gebruiken. Net als vorig jaar hebben wij voor het kinderziekenhuis gekozen. Kinderen die een toekomst verdienen.

Ook deze keer is de run weer gratis maar roepen wij iedereen op om geld te doneren aan het Sophia. Dat kan door te storten in de collectebussen, geld over te maken of door te storten op de speciale inzamelingssite. https://www.lichtjessophia.nl/evenement/lichtjesrun

Cornelis Bar & Kitchen heeft zich wederom aangeboden als plek om te starten en dat is natuurlijk super want daarmee starten we OP het #Stadhuisplein Met een geweldige startlocatie, uitzicht op het stadhuis, een mooie route maar vooral in de donkere dagen een helpende hand voor Sophia is dit een run waar we een ieder oproepen om mee te doen. Natuurlijk zit het Erasmus MC ook in de run opgenomen. Laat de kinderen van Sophia niet in de steek en laat zien dat juist Hardlopers sociaal zijn.

Lampjes ophalen kan vanaf 19:15 bij de tafels voor Cornelis. Kom op tijd i.v.m. de drukte. Ophalen kan tot 19:50! We starten klokslag 20:00 uur en hebben weer drie afstanden, te weten de 4, 7 en 11 kilometer. 

Na afloop van de run kunnen we bij Cornelis Bar & Kitchen nog een leuke #kerstborrel houden. Om na te praten en wat ons betreft ook trots te zijn hoe we het Sophia hebben geholpen.

Voor doneren en meer informatie over de actie van Sophia kijk dan op: https://www.lichtjessophia.nl/

 

Deel dit bericht op:
[tc_event id="" quantity="true"]
Bekijk Winkelmand

DONEER HIER

 

Bandjes ophalen voor Cornelis om 19:15 – 19:50

Start 19 december 2018 20:00

Lokatie: Cornelis Bar & Kitchen
Stadhuisplein Rotterdam

English: Rotterdam Running Crew organizes special Running Experiences by Rotterdam Next: 19 th December / start: 20:00 – location: Cornelis Rotterdam – Stadhuisplein